Gabriela_Raja_Rai

Vesti din Gorubathan

Dragii nostri,

A trecut mult timp de cand nu am reusit sa va scriem. Prin harul Domnului suntem bine, desi am trecut printr-o perioada mai grea. Eu am fost mai mult bolnava in ultimul timp, dar slava Domnului ca s-a indurat de mine si am trecut cu bine si peste boala si sunt mai bine. Va rog sa va rugati sa imi dea Domnul sanatate si putere sa duc sarcina cu bine la capat. Aici in India sunt multe provocari si greutati, in special in anotimpul ploios (care inca continua din plin). Dar ne punem nadejdea in Domnul ca sa ne pazeasca si sa ne poarte pe bratele Sale.

A venit vremea sa mergem din nou sa depunem actele pentru o noua viza si cu ajutorul Domnului maine vom merge in Darjeeling. Va rugam sa ne pastrati in rugaciune ca Domnul sa ne ocroteasca pe drum si bebe sa fie bine in timpul calatoriei pe drumuri pline de gropi si noroi. De asemenea rugati-va sa depunem cu bine documentele si sa putem primi o noua viza mai lunga si sa nu avem probleme in perioada urmatoare cand trebuie sa nasc si apoi bebe va fi prea mic pentru a calatori. Toate acestea le aducem inaintea Tatalui nostru care ne cunoaste toate nevoile si in El ne punem toata increderea.

De asemenea va rugam sa va rugati pentru nevoile noastre, pentru a plati noua viza si pentru toate cheltuielile ce vor veni odata cu nasterea.Mai sunt mai putin de doua luni si asteptam cu nerabdare sa tinem in brate minunea ce Domnul ne-o daruieste si ne rugam ca Domnul sa ne ajute sa fim parinti buni si sa ne calauzeasca sa ne crestem copilasul in temere de El si pentru a-L cunoaste pe Domnul de mic.

Chiar daca eu nu am reusit sa ma mai implic in lucrare asa de mult, Raja continua sa se implice in slujire in biserica din Gorubathan si impreuna continuam sa ne rugam pentru viitorul apropiat pentru plantarea unei biserici intr-un loc unde ne va chema Domnul. Va rugam sa continuati sa va rugati ca Domnul sa ne foloseasca oriunde suntem si sa continue sa ne pregateasca pentru a-I fi cat mai folositori in lucrare si a-I aduce slava ! Va multumim ca sunteti alaturi de noi!Domnul sa va binecuvinteze din belsugul harului Sau!

Cu dragoste in Domnul,Gabriela si Raja Rai